Ψωμιάδης: Κάποιοι στη ΝΔ έχουν πάθει σύνδρομο Αυγενάκη

Πυρά εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τη σύσκεψη του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη υπό την προεδρία του Κυριακού Μητσοτάκη και στην οποία ο ίδιος δεν έχει προσκληθεί.

propoli

«Μετά από 14 χρόνια ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και 10 χρόνια ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενεργό μέλος της ΝΔ έχοντας ανανεώσει την κάρτα μου ως το 2021, περίμενα το αυτονόητο, να κληθώ σε αυτή την κομματική συνάντηση.  Δυστυχώς καμία πρόσκληση δεν έφτασε στο γραφείο μου» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Ψωμιάδης.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Πληροφορούμαι από τα ΜΜΕ, πως την προσεχή Δευτέρα 14/1 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ευρεία κομματική σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με παρόντες βουλευτές, πρώην βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κ.α.

Μετά από 14 χρόνια ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και 10 χρόνια ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενεργό μέλος της ΝΔ έχοντας ανανεώσει την κάρτα μου ως το 2021, περίμενα το αυτονόητο, να κληθώ σε αυτή την κομματική συνάντηση.  Δυστυχώς καμία πρόσκληση δεν έφτασε στο γραφείο μου.

Επειδή κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν πάθει το σύνδρομο Αυγενάκη, έχουν ασθενή μνήμη, τους υπενθυμίζω δήλωση του νυν Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στις 27 Οκτωβρίου 2015.

Γιατί το παρελθόν, όσο και αν θέλουν, δεν διαγράφεται, δεν παραγράφεται… Εγώ είχα την τιμή να είμαι στις επάλξεις, μπροστάρης σε κάθε αγώνα, προσέφερα νίκες στη μεγάλη κεντροδεξιά, λαϊκή παράταξη.

Άλλοι μπαινόβγαιναν στο κόμμα, υποστήριζαν ¨αντάρτες¨ Περιφερειάρχες, χαρακτήριζαν τη ΝΔ ¨ακροδεξιό μόρφωμα¨ στήριξαν, με κάθε τρόπο, την εκλογή του Μπουτάρη, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα της παράταξης.

Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δε ξεχνιέται. Έχουμε να πούμε, ακόμη, πολλά…»

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Είμαι από του ανθρώπους που τους φίλους μου τους θυμάμαι όχι μόνο όταν έχουν αξιώματα και είναι ισχυροί αλλά και όταν περνούν δυσκολίες. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπήρξε πάντα ένας αγωνιστής της παράταξης. Θέλω να πω για άλλη μια φορά, ότι η Νέα Δημοκρατία που εγώ οραματίζομαι είναι μια ομάδα και δεν ξεχνάει ποτέ τους ανθρώπους της.

Παναγιώτη, σε ευχαριστώ».

Loading