Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη – Απονεμήθηκε βραβείο

Μία πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη, στην κατηγορία των αερολιμένων που διαχειρίζονται 5 έως 15 εκατομμύρια επιβάτες.

Η Fraport Greece παρέλαβε το βραβείο στο πλαίσιο της εκδήλωσης «2022 Airport Service Quality Awards» και σε ανακοίνωσή της για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου θεσμού είναι το ότι τα κριτήρια της βράβευσης βασίζονται στην άμεση αξιολόγηση από τον ταξιδιώτη, η οποία πραγματοποιείται την ημέρα του ταξιδιού, παρέχοντας την πληρέστερη δυνατή εικόνα της εμπειρίας και ικανοποίησης του επιβάτη. Συγκεκριμένα, τα ASQ Awards είναι μέρος του παγκόσμιου προγράμματος αξιολόγησης αεροδρομίων του Airports Council International (ACI), παρουσιάζοντας, κάθε χρόνο, τα κορυφαία αεροδρόμια παγκοσμίως, όπως οι ίδιοι οι επιβάτες τα αξιολόγησαν».

Μάλιστα, στη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να αναδειχθεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ως ένα από τα κορυφαία, αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία ήταν υψηλή σε περισσότερους από 30 δείκτες. Σύμφωνα με τη Fraport Greece, η διάκριση του αερολιμένα πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται καθημερινά στους επιβάτες, αποτελώντας ένα μέσο προβολής της πόλης ενόψει της τουριστικής περιόδου.

«Ως Fraport Greece, δεν εφησυχάζουμε. Αντίθετα, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλαίσιο, εκσυγχρονίζοντας περαιτέρω, τα ήδη αναβαθμισμένα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται και λειτουργεί η εταιρεία μας. Ο στόχος μας παραμένει ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την προσφορά μιας ασφαλούς και αξέχαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας, μέσω της συμμετοχής μας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών», δήλωσε ο Αλεξάντερ Ζινέλ, CEO της Fraport Greece.

Δείτε επίσης: Δήμος Λαγκαδά: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Loading