Αλέξης Κούγιας για ψευτογιατρό: «Ο 66χρονος τα αρνείται όλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην υπόθεση του ψευτογιατρού αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστικό Μέγαρο.

Ρεπορτάζ: Φώτης Εμμανουήλ

Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε πως «Όλοι προαναγγέλουν συλλήψεις και εντάλματα χωρίς καν ο ύποπτος -που δεν είναι καν κατηγορούμενος- να έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Η αστυνομία δίνει τηλέφωνα στα ΜΜΕ για μα μιλήσουν με υποτιθέμενα θύματα», ενώ αναφέρθηκε στο παρελθόν του 66χρονου ως επίλεκτος φυσικοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με ιατρείο στο κέντρο του Πειραιά.

«Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά στα 70 του χρόνια και σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια να δουλεύει. Επικρατεί μια διαδικασία δικαιοσύνης Ουγκάντας χωρίς να υπάρχει δικογραφία, ποινική δίωξη, χωρίς να υπάρχει απολογία και εξηγήσεις που είναι προαπαιτούμενο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχει προσπαθήσει να βοηθήσει είτε από σκλήρυνση κατά πλάκας ή αλλά προβλήματα ως φυσιοθεραπευτής 12 χρόνια πριν. Αυτό έγινε και με την Πισπιριγκου και με τον Λιγανδη» δήλωσε ο κ. Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με τον 66χρονο «ψευτογιατρο» στο σπίτι του στα Καλύβια, για το ενδεχόμενο για να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Δείτε επίσης: Δίκη για την δολοφονία του Άλκη – Κούγιας: Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι