Επισκέψεις με άρωμα κρασιού θα μπορούν να κάνουν σήμερα οι επισκέπτες των οινοποιείων στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα οι οινοποιοί γιορτάζουν την «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» ανοίγοντας τα οινοποιεία τους προς το κοινό που θέλει να τα επισκεφτεί.
Τα οινοποιεία που θα δέχονται επισκέπτες θα τους περιμένουν από τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να βιώσουν τι σημαίνει οινοτουρισμός απολαμβάνοντας παράλληλα τη ομορφιά των αμπελώνων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, ενώ στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος ισχύουν και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Δείτε επίσης: Καιρός: Τοπικές βροχές στην δυτική Μακεδονία – Αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr