Αντώνης Τασσόπουλος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου

Ο Αντώνης Τασσόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου.

Γεννήθηκα στη Φλώρινα και κατοικώ μόνιμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με τη Φωτεινή Τασσοπούλου, γεωπόνο και έχω τρεις κόρες, τη Χρύσα απόφοιτη Τεχνικής Σχολής, τη Μαρία Διδάκτωρ Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και την Κωνσταντίνα γεωπόνο ΑΠΘ.

Είμαι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Μηχανικών-Εργοδηγών και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα επί σειρά ετών, όπου παράλληλα υπήρξα μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου για τρεις θητείες, του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου για δύο έτη και του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου για 1 έτος.

Επί 15 συνεχόμενα έτη υπήρξα Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ευόσμου παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις όπως και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχα ως μέλος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου για 2 θητείες και διετέλεσα αντιπρόσωπος στην Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας.

Έχω εκλεγεί αντιπρόσωπος στη Συνομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος ΟΠΟΤΤΕ.

Ως μόνιμος κάτοικος του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και ως ενεργός πολίτης, ασχολήθηκα με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα τέσσερις φορές ως δημοτικός σύμβουλος με τους συνδυασμούς του Παναγιώτη Πετρίδη, του Αποστόλου Καφαρίδη και του Κωνσταντίνου Σωτηράκη.

Αποφάσισα στη φετινή εκλογική αναμέτρηση να κατέβω υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και να συμπορευτώ με το συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» στηρίζοντας ένα νέο, δραστήριο και εργατικό άνθρωπο τον γιατρό Χρήστο Παπαστεργίου ο οποίος διακατέχεται με τις ίδιες ευαισθησίες, αγωνίες και προβληματισμούς για το μέλλον του τόπου μας.

Όλοι μαζί θα εργαστούμε σε μία συντεταγμένη προσπάθεια ανατροπής της στασιμότητας και της αδράνειας που υφίσταται η Περιφέρεια μας ώστε να φέρουμε την ανάπτυξη και να δώσουμε αληθινή Ελπίδα και προοπτική για τη νέα γενιά.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Ζέρβα – Αγγελούδη στη μάχη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com