Αρπαγή Μαρκέλλας: Προσπαθεί να καλύψει κάτι μεγάλο η 33χρονη

Συνεχίζεται η προσπάθεια των αρχών να δώσουν «φως» στη υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που το κοριτσάκι συνεχίζει να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μέχρι και να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Εισαγγελίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο της, η 33χρονη γυναίκα προσπαθεί να καλύψει κάτι μεγάλο ενώ πιστεύει πως δεν λειτούργησε μόνη της.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας, πρώτο μέλημα είναι το παιδί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη και όταν κριθεί πως είναι έτοιμη, με την βοήθεια των ειδικών να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές για τα όσα βίωσε στα χέρια της 33χρονης. Θυμίζουμε πως η κατηγορούμενη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

propoli

Το αίτημα της οικογένειας

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκρισης και η οικογένεια της 10χρονης έχει εκφράσει την επιθυμία της το μικρό αδερφάκι της Μαρκέλλας, το οποίο βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού -σύμφωνα με την υπόδειξη των Αρχών- να βρεθεί δίπλα στην αδερφή του, ώστε η μικρή να νιώσει πιο άνετα και όχι αποκομμένη από την οικογένειά της.

Οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της 33χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που άρπαξε το ανήλικο κορίτσι έξω από το σχολείο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε στον δικηγόρο του προκειμένου να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο προσπαθεί να εμπλέξει τον ίδιο και το παιδί του για να καλύψει άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Ο πρώην σύζυγος της δηλώνει σοκαρισμένος από τη κατάθεση της ότι όσο καιρό ήταν παντρεμένος μαζί της την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω πως σίγουρα δεν λειτούργησε μόνη της»

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο. Όπως υποστηρίζει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», δηλώνει.

Αρχικά, ο πρώην άντρας της πίστευε πως απλά έχασε το μυαλό της μετά από αυτά που δήλωσε, έπειτα όμως είναι πεπεισμένος πως η 33χρονη προσπαθεί να κρύψει κάτι πολύ μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Loading