Από 2εως 5 Φεβρουαρίου του 2023 θα πραγματοποιηθεί η Zootechnia

Την επανέναρξη της διεθνούς έκθεσης κτηνοτροφίας- πτηνοτροφίας «Zootechnia» στις κανονικές της ημερομηνίες, από τις 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2023, αποφάσισε η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Σε δελτίο τύπου αναφέρετε: «οι εκθέτες να προλάβουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, στη σκιά της πρωτόγνωρης διεθνούς υγειονομικής κρίσης, αλλά και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα σε χρόνο κατάλληλο, που θα εξυπηρετεί τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, η Zootechnia είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για συναντήσεις B2C (επιχειρήσεων-καταναλωτών) και B2B (μεταξύ επιχειρήσεων).

Σε κάθε Zootechnia δίνουν το «παρών» όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις των κλάδων της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας.

«Η ΔΕΘ-Helexpo δίνει το επόμενο ραντεβού της με τον αγροτικό κλάδο στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022 με τη διοργάνωση της 29 ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων “Agrotica”» καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφία αρχείου

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ