ΑΠΘ: «Κοπή πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη

O Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη-Α.Π.Θ. /Alumni Association Master in Tourism & Local Development, AUTH απόλαυσε ένα υπέροχο brunch και έκοψε τη βασιλόπιτά του, την Κυριακή 18/2/2024 στο Ciel Bar.

Η Πρόεδρος Ιωάννα Μυταυτσή αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη, αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου το 2023 αλλά και σε αυτές που έχουν προγραμματιστεί για το 2024. Συνεχάρει την απόφοιτη και ιδρυτικό μέλος Δήμητρα Σιδηροπούλου για την έκδοση του βιβλίου της «Η Θεσσαλονίκη των λογοτεχνών» και ευχήθηκε σε όλους Καλή & Δημιουργική Νέα Χρονιά. Στη νέα Διευθύντρια του ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη, Καθηγήτρια Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου ευχήθηκαν όλοι καλή αρχή στα νέα της καθήκοντα.

propoli

Η Καθηγήτρια και π.Διευθύντρια του ΔΠΜΣ, Στέλλα Κωστοπούλου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την ίδρυση αλλά και την επιτυχή πορεία του συλλόγου. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση δήλωσαν και τη στήριξή τους στον σύλλογο ως ένα φορέα τουρισμού της πόλης η Καθηγήτρια Θέκλα Τσιτσώνη και η Δρ. Χαρίτα Βλάχου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε και η κα Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τον οποίο ο Σύλλογος έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν έξι και μοιράστηκαν υπέροχα δώρα που προσέφεραν οι : Sky Express, το IOLE TRAVEL, η OPEN WAYS, το ξενοδοχείο Υδρακτίς στην Όρμα Δήμου Αλμωπίας, το μεζεδοπωλείο «Το Καραφάκι» στην Αριδαία, το Sorolop χειροποίητα κοσμήματα, η παραδοσιακή οικοτεχνία «Όπως παλιά» και ο content creator, chef Dimitris Michailidis.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΠΘ: «Κοπή πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη

Δείτε επίσης: Flyover: Δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης τοποθετούνται στην POLITIC για το έργο

Loading