Συνεχίζονται αμείωτες οι ουρές των φοιτητών του ΑΠΘ για μια μερίδα φαγητό, την ώρα που ο κορωνοϊός στην πόλη χτυπάει “κόκκινο”.
Συγκεκριμένα οι εικόνες ντροπής συνεχίζονται για ακόμη μια ημέρα, με εκατοντάδες φοιτητές να είναι σε ουρά που φτάνει στην Εγνατία, προκειμένου να προμηθευτούν μια μερίδα φαγητό από την Λέσχη.
Οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν γίνει πλέον συνήθειο, καθώς πολλές συνεχόμενες ημέρες οι φοιτητές στοιβάζονται έτσι για να πάρουν μια μερίδα Take Away.
Η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της καθώς ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με τέτοιες εικόνες ντροπής.
Δείτε επίσης: Νέες έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
- Αρκάς: Το χιουμοριστικό σκίτσο της Παρασκευής
- Τραμπ: Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Τέξας μετά τις θανατηφόρες πλημμύρες
- Έρευνα: Η αγάπη είναι ανταποδοτική, ό,τι δίνεις, παίρνεις
- Σημαντικός θησαυρός γραφίτη στις Θέρμες Ξάνθης: Μία επενδυτική ευκαιρία
- Θάνατος από επίθεση drone στην περιοχή Λίπετσκ της Ρωσίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr