Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης για τα χθεσινά επεισόδια: Ξέφραγο αμπέλι το ΑΠΘ στις ορέξεις μπαχαλάκηδων! – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε συνάδελφο

“Χθες, από θαύμα δεν θρηνήσαμε συνάδελφο στην πόλη μας” αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της για τα χθεσινά επεισόδια στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Σημειώνεται ότι τα εκτεταμένα επεισόδια, με απολογισμό πέντε συλλήψεις, 87 προσαγωγές, δύο τραυματίες αστυνομικούς και εκτεταμένες φθορές στην Πολυτεχνική σχολή σημειώθηκαν μετά το πέρας της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Με ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή, ομάδες κουκουλοφόρων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα, πέτρες, μάρμαρα κι άλλα αντικείμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΥΘ:

Υποκρισία τέλος !!!!

Χθες, από θαύμα δεν θρηνήσαμε συνάδελφο στην πόλη μας, αν αναλογιστούμε, ότι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που εκτελούσαν εποχούμενη υπηρεσία, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με μολότοφ με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το υπηρεσιακό δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν, ενώ κατά την διάρκεια των απαιτούμενων επεμβάσεων των διμοιριών, αυτοί, δέχθηκαν βροχή από μολότοφ ακόμα και από τις ταράτσες των κτηρίων.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για τα χθεσινά επεισόδια , αφού την τελευταία 20ετια έχει ξοδευτεί άπειρο μελάνι για όλα όσα συμβαίνουν μετά το πέρας των πορειών στο όνομα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα! Πλέον δεν αποτελεί είδηση ούτε στα ΜΜΕ!!

Οφείλουμε όμως μια απάντηση σε αυτούς, που εδώ και ένα χρόνο μας έχουν μετατρέψει σε κώνους μέσα στον Πανεπιστημιακό χώρο του ΑΠΘ για να φυλάμε ντουβάρια και τουρνικέ, οι οποίοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ενδιαφέρονται και νοιάζονται για την ευταξία εντός αυτού.

Τέλος η Υποκρισία!!

Οι κουκούλες δεν βγαίνουν και οι βαριοπούλες δεν αντιμετωπίζονται με tweets και με καταιγισμό ανούσιων τοποθετήσεων στα τηλεοπτικά παράθυρα. 

Χθες, ο περιβόητος θεσμός της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας με όλες τις εξαγγελίες που τον ακολουθούσαν, ξεγυμνώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Για πολλοστή φορά, ξέφραγο αμπέλι το ΑΠΘ στις ορέξεις μπαχαλάκηδων!

-Ποιος ευθύνεται; Πάλι η Αστυνομία;;;

-Τουλάχιστον «σώθηκαν» τα τουρνικέ σας….

-Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας!

-Περαστικά στην πόλη μας!

Η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων είναι εφικτή με την απαραίτητη προϋπόθεση  να βρεθούν επιτέλους στην χώρα μας, οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν το σθένος αλλά και την βούληση να το πράξουν.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις, 87 προσαγωγές και δύο τραυματίες αστυνομικοί από τα χθεσινά επεισόδια