Χαλκιδική: Ζευγάρι εντόπισε κρυφές κάμερες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Πως εντοπίστηκαν

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε απόδραση ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική, όταν εντόπισαν κρυφές κάμερες στο δωμάτιο που νοίκιασαν για να περάσουν το βράδυ τους.

Ο καταγγέλλων ανακάλυψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του ενοικιαζόμενου δωματίου όπου διέμεινε μαζί με την φίλη του την περασμένη εβδομάδα και ενημέρωσε τις αρχές.

Σύμφωνα με την εν λόγω καταγγελία, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε σημεία του δωματίου, τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν εύκολα αντιληπτά.

Πως ήταν οι κάμερες

Κατά την παραμονή τους, έγινε αντιληπτό ότι οι φορτιστές που είχαν θύρα για είσοδο καλωδίου usb και ήταν ήδη εφαρμοσμένες σε πρίζες σε σημεία του δωματίου, ήταν και κάμερες παρακολούθησης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει η Politic, στα αρχεία της κάμερας παρακολούθησης βρέθηκε υλικό από προσωπικές στιγμές των ζευγαριών εντός των δωματίων.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Κόρινθο: Άντρας κρατούσε αιχμάλωτη την εν διαστάσει σύζυγο του την βίαζε και την χτυπούσε