Χαρίλαος Δουμάνης: Συμπαρατάσσομαι με τη Μαρία Μανούκα ως υποψήφιος της παράταξης “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου”

Ο Χαρίλαος Δουμάνης ανακοινώνει πως στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου»

«Ονομάζομαι Χαρίλαος Δουμάνης, είμαι 26 ετών και κατοικώ στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Το 2013 αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου και έπειτα σπούδασα στο Δημόσιο ΙΕΚ Ευόσμου και στο Δημόσιο ΙΕΚ Μοναστηρίου, με ειδικότητες «Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου» και «Βοηθός Φυσικοθεραπείας».

Στόχος μου να ενημερώνομαι και να εξειδικεύομαι στον τομέα της υγείας και για αυτό το λόγο παρακολουθώ συνεχώς συνέδρια και συμμετέχω σε διημερίδες, αποκτώντας πιστοποιητικά πάνω σε θέματα υγείας. Παράλληλα, πάθος μου είναι ο αθλητισμός και είμαι αθλητής καλαθοσφαίρισης.

Έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου άσκηση στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στις κλινικές «Δ’ Παθολογική – Χειρουργεία – Εντατική Παίδων ΜΕΘ» ενώ έχω δουλέψει και στο χώρο της εστίασης.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της οποίας ηγείται η Μαρία Μανούκα καθώς πιστεύω στο όραμά της για μια νέα δημιουργική πορεία του δήμου μας.

Ζητάμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που μας πονάνε όλους.

Σας ευχαριστώ!»

Δείτε επίσης: Η υποψήφια Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Μανούκα απαντά στην «επίθεση» του Κλεάνθη Μανδαλιανού