Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Δράση εθελοντισμού στην Ανθοέκθεση από την αντιδημαρχεία Νεας Γενιάς και Εθελοντισμού

Πάνω από 4.000 τεμάχια μπανάνες Dole διένειμε η Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, κ. Αγγελική Σεμερτζίδου. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης που διεξάγεται από την αντιδημαρχεία Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού και τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τους δημότες.

Στο χώρο της Ανθοέκθεσης πραγματοποιήθηκε μία ακόμη δράση υγιεινής διατροφής, εθελοντισμού και οικολογίας με τη διανομή σε πολίτες μπανανών βιολογικής καλλιέργειας, ευγενική χορηγία της εταιρίας Dole σε ανακυκλώσιμες χαρτοσακούλες του δήμου. 

Η Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού κ. Αγγελική Σεμερτζίδου, η οποία συντονίζει τη δράση, τόνισε στις δηλώσεις της πως με απλές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση και να βιώνουμε μια πιο πράσινη ζωή.

«Στο δήμο μας επενδύουμε στις αρχές και τις αξίες της οικολογίας και της περιβαλλοντικής αφύπνισης για μια πόλη με πράσινο και με ποιότητα ζωής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το χορηγό μας, τις μπανάνες Dole, που είναι πάντα δίπλα μας καθώς πάντα δέχεται την πρόσκλησή μας διανέμοντας δωρεάν ποιοτικές, βιολογικές μπανάνες στους δημότες μας», αναφέρει η κ. Σεμερτζίδου.

Την Ανθοέκθεση επισκέφτηκε ο πολιτευτής Α’ Θεσ/νίκης της Ν.Δ, Νίκος Καραγιαννακίδης

Σύμφωνα με την κ. Σεμερτζίδου, στόχος της αντιδημαρχίας είναι η προώθηση των εννοιών του εθελοντισμού, της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης. «Η αντιδημαρχία μας είναι μια πολύ ενεργή αντιδημαρχία, καθώς δρομολογούμε πολλές δράσεις στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης που συνδέονται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά», συμπληρώνει η αντιδήμαρχος.

*Η είσοδος στους χώρους της Ανθοέκθεσης και στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας τις Ανθοέκθεσης: καθημερινές 09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00.

Δείτε επίσης: Δ. Θεσσαλονίκης: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος