Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη – Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Περιμένουμε και φέτος η Γέννηση του Θείου Βρέφους να μας γεμίσει ελπίδα και αγάπη»


«Περιμένουμε και φέτος η Γέννηση του Θείου Βρέφους να μας γεμίσει ελπίδα και αγάπη. Γιορτάζουμε με ποιοτικές εκδηλώσεις που βασίζονται στην εθελοντική προσφορά και στο μεράκι των τοπικών μας συλλόγων και των συμπολιτών μας. Στέλνουμε το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές όλων των ανθρώπων, πάντοτε με επίκεντρο τα παιδιά μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο χριστουγεννιάτικό μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.


Η επίσημη αυλαία άνοιξε από νωρίς. Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έγινε η τελετή της αφής των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους των φιλαρμονικών και των χορωδιών του δήμου σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, Αγιοβασίληδες να μοιράζουν δώρα στα παιδιά και ξυλοπόδαρους Αγιοβασίληδες, Ανιματέρ, και εντυπωσιακό πολυθέαμα με ακροβατικά ισορροπίας, ζογκλέρ και show με σαπουνόφουσκες και Φωτιές, Xριστουγεννιάτικα εργαστήρια, μουσικές στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης και πολλές άλλες εκπλήξεις περιλαμβάνει φέτος το εορταστικό πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού − Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Α.Π.) Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη).

Δείτε το πρόγραμμα εδώ:

Δείτε επίσης: Δήμος Λαγκαδά: Μαθητές και μαθήτριες μαθαίνουν για την αναπηρία μέσα από το βιωματικό παιχνίδι (pics)