Δ. Θεσσαλονίκης: Κατάμεστη η αίθουσα του “Porto Palace” στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Στ. Αγγελούδη – “Οι ομάδες γράφουν ιστορία”

Με μία παραφρασμένη ρήση του γνωστού τραγουδιστή Διονύση Σαββόπουλου ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου

Ο κ. Αγγελούδης στην τοποθέτησή του είπε μεταξύ άλλων πως “πρόκειται για μία ενδοοικογενειακή συγκέντρωση η οποία εξελίχθηκε σε μία μεγάλη εκδήλωση“.

Ο κ. Αγγελούδης καλωσόρισε τον κόσμο στην κορυφαία όπως τη χαρακτήρισε εκδήλωση της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη“. “Πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποί μας, η ψυχή της μεγάλης μας παράταξης. Είστε όλες παρούσες και όλοι παρόντες με μαχητικότητα στη συλλογική μας προσπάθεια ” ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος.

“Κάθε ένας και κάθε μία από εσάς, είναι μια ανεκτίμητη οντότητα, ένα πολύτιμο κομμάτι του παζλ που συγκροτεί το ψηφοδέλτιο της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη”” συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελούδης.

Μετά το τέλος του σύντομου χαιρετισμού του, παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Δείτε επίσηςΘεσσαλονίκη: Δίωξη στον οδηγό και τη συνοδό για το 9χρονο παιδί – Το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com