Δίκη για τη φονική παράσυρση της Έμμας: Την ενοχή του οδηγού πρότεινε η εισαγγελέας

Έναν χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό που έγινε στην Καμάρα, με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτριας, ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε στο βήμα για να απολογηθεί.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής

propoli

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Έμμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 22 Νοεμβρίου του 2022 και πέντε μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, με την οικογένειά της να προχωρά σε δωρεά οργάνων.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 27χρονος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (1/12) απολογήθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Μετά την απολογία του, τον λόγο πήρε η εισαγγελέας, που αφού ανέλυσε όλα τα στοιχεία, τονίζοντας πως “ο 27χρονος έτρεχε με ταχύτητα, χτύπησε την πεζή και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Στη συνέχεια τον ενδιέφερε μόνο να γλυτώσει ο ίδιος, αφού πήγε στο Σέιχ Σου και αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε”.

Ακολούθως, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 27χρονου και μένει να ανακοινωθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αξιζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας έδειξε στον κατηγορούμενο σχεδιάγραμμα με το σημείο όπου έγινε η φονική παράσυρση, ζητώντας του να δείξει το που βρισκόταν ο ίδιος και που το θύμα.

Δείτε επίσης: Δική για τη φονική παράσυρση της Έμμας: Απολογείται ο οδηγός του ΙΧ – «Δεν την είδα όταν πήγε να περάσει τον δρόμο»

Loading