Δικογραφία θα σχηματιστεί σε βάρος ασθενή που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο, από το οποίο έφυγε λίγο πριν οι γιατροί τον διασωληνώσουν.
Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του, το μεσημέρι της Κυριακής, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο ασθενής, που είναι 62 χρόνων, έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το χώρο του νοσοκομείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός.
Αστυνομία και ΕΚΑΒ αναζήτησαν τον άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ευκαρπίας και διεκομίσθη ξανά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
Από τον εισαγγελέα διατάχθηκε να σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Ένα ματς γεμάτο πάθος από το Μαρόκο
- Ρεάλ και Άρσεναλ κυριαρχούν στις πρώτες αναμετρήσεις του Champions League
- Προβλήματα για την κυβέρνηση: Ψήφος δυσπιστίας από τα προοδευτικά κόμματα
- Σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Χρ. Τριαντόπουλο με 277 ψήφους
- Πώς ο Τραμπ επηρεάζει την Ευρώπη και η αλήθεια πίσω από την προσβολή του Ζελένσκι