Δήμος Δέλτα: Δώρα και παιχνίδια για μικρά παιδιά συγκεντρώθηκαν στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου

«Στόχος μας στο Δήμο Δελτα είναι η μαγεία των Χριστουγέννων να μπει σε όλα τα σπίτια και να τη ζήσουν όλα τα παιδιά» δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιαννης Ιωαννιδης

Δώρα και παιχνίδια για μικρά παιδιά, συγκεντρώθηκαν στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου, από εθελοντες πολίτες που άφησαν το δικό του Χριστουγεννιάτικο «πακέτο» στα παιδιά οικογενειών με οικονομικά προβλήματα.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του δημου Δελτα και του Όλοι μαζί μπορούμε για να γίνουμε όλοι Αγιοβασίληδες και φέτος ήταν συγκινητική.
Στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου βρέθηκε η αντιδημαρχος κοινωνικών υπηρεσιων Βουλα Ελευθεριαδου η τοπική Σύμβουλος Κατερίνα Σπυρίδου μαζί με την διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών εργαζόμενους και εθελοντές παρέλαβαν τα δώρα για τα παιδιά.

Ο δημαρχος Δελτα Γιαννης Ιωαννιδης και η Αντιδημαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Βουλα Ελευθεριαδου ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που έδειξαν ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας και χάρισαν από το περίσσευμα τους χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους
«Στόχος μας στο Δήμο Δελτα είναι η μαγεία των Χριστουγέννων να μπει σε όλα τα σπίτια και να τη ζήσουν όλα τα παιδιά. Εμείς υπηρετούμε σταθερά την αξία της Αλληλεγγύης και προσθέτουμε το δικό μας βαγόνι στο τρένο της Ανθρωπιάς, υποστηριζοντας τον συνάνθρωπο μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα. Τα παιδιά μας, η ελπίδα του αύριο, παραμένουν πρωταγωνιστές στην προσπάθεια που κάνουμε, να μην στερηθούν σημαντικά αγαθά και παιχνίδια, ώστε να ζήσουν την ξεγνοιασιά της αθωότητας μέσα από τη δημιουργία και να έχουν πάντα ένα φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο τους», τόνισε ο δημαρχος Γιαννης Ιωαννιδης υπογραμμίζοντας την διαρκή συμμετοχή του Δημου στην δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη συλλογή παιχνιδιών για τα παιδιά του δήμου Δελτα.

Δείτε επίσης: Δ. Κορδελιού Ευόσμου – Χρήστος Αντίνου: «Θέλουμε έναν δήμαρχο που να μη φεύγει ποτέ από το γραφείο του, όχι να μη πηγαίνει ποτέ εκεί»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com