Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση του κορονοϊού και δεν είναι ασφαλής η επιστροφή τους στη δια ζώσης εκπαίδευση
Σε αποχή προχώρησαν σήμερα, την πρώτη σχολική ημέρα της νέας χρονιάς, οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου, διαμαρτυρόμενοι για ανεπαρκή μέτρα κατά του κορονοϊού.


Νωρίτερα, μαθητές και μαθήτριες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό κτίριο, ενώ αυτή την ώρα έχουν αποχωρήσει.
Θυμίζουμε ότι τα σχολεία επαναλειτουργούν σήμερα (10/1), με πολλές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και παιδιά, καθώς εντοπίστηκαν ήδη 14.000 κρούσματα κορονοϊού από τα υποχρεωτικά self test, πριν καλά – καλά ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Δείτε επίσης: Άνοιγμα σχολείων – Θεσσαλονίκη : Πολύ μικρή προσέλευση γονέων για την παραλαβή self test από τα σχολεία
- Κρήτη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου
- Δεκαοκτώ θάνατοι από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Νότια Κορέα
- Κολομβία: Θρήνος για 9 νεκρούς από βομβαρδισμό στρατού κατά του καρτέλ Clan del Golfo
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες των Ελλήνων για την άμυνα και την ασφάλεια της ΕΕ
- Επίσκεψη του αντιπροεδρου των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς στη Γροιλανδία την Παρασκευή