Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Παραιτήθηκε δημ. σύμβουλος μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου από συγγενή του για λόγους ευθιξίας

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου, ο Δημήτρης Αραμπατζής, μετά το περιστατικό με ξυλοδαρμό εργαζόμενου της καθαριότητας από πολίτη επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος του απορριμματοφόρου!

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας καθώς ο πολίτης που άσκησε βία είναι συγγενής του.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Αραμπατζή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

«Σας παραθέτω την παραίτηση μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου ύστερα από το απαράδεκτο συμβάν που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 9/7/22. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΜΑ:ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μετά το συμβάν που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 9/7/2022 εργαζομένου της υπηρεσίας καθαριότητας με συγγενικό μου πρόσωπο είμαι υποχρεωμένος να υποβάλλω την παραίτηση μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας. Στην πορεία μου και την ενασχόληση μου με τα αυτοδιοικητικά του δήμου μας δεν έχω δώσει δικαίωμα για τη συμπεριφορά μου και την διαδρομή ως άτομο της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο και δεν ανέχομαι από κανέναν να προσβάλλει τον χαρακτήρα μου και την υστεροφημία μου. Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια του συγγενικού μου προσώπου και εύχομαι τέτοια φαινόμενα βίας να μην παρουσιαστούν στο μέλλον για οποιοδήποτε εργαζόμενο, για άτομα του μόχθου και της εργασίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον εργαζόμενο και εύχομαι καλή ανάρρωση».

Δείτε επίσης: Προβλήματα υδροδότησης σε περιοχή του Δ. Κορδελιού-Ευόσμου λόγω εργασιών