Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Τα αποτελέσματα των rapid tests

Γνωστοποιήθηκαν από το Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τα αποτελέσματα των rapid tests, στα οποία υποβλήθηκαν χθες (22/02) 239 άτομα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Κοινότητα Ευόσμου).

Από τα τέστ προέκυψαν 6 θετικά δείγματα στον COVID-19 (2,51%), εκ των οποίων 3 είναι γυναίκες και 3 είναι άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 46 έτη. Ήδη από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οι προβλεπόμενες οδηγίες προς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του ιού.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Σήμερα Τρίτη 23/02 δειγματοληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Ελευθερίου Κορδελιού στον πεζόδρομο (οδός Εθνικής Αντιστάσεως) και αύριο Τετάρτη 24/02  στην Πλατεία Ευόσμου.

Τα rapid test θα συνεχιστούν και το επόμενο διήμερο. Την Πέμπτη 25/02 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο 3ο – 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και την Παρασκευή 26/02 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στον οδό Μακεδονίας 62. Όλες τις ημέρες το ωράριο προσέλευσης είναι 10:00 – 15:00.

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με διαδικτυακούς ενημερωτικούς κύκλους