Δήμος Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση λόγου με τίτλο «Περί άλγους: ο πόνος ως χώρος συνάντησης της λογοτεχνίας με την ιατρική. Με αφορμή το βιβλίο Περί Άλγους της Χ.Μ. Νιφτανίδου»

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση λόγου με τίτλο «Περί άλγους: ο πόνος ως χώρος συνάντησης της λογοτεχνίας με την ιατρική. Με αφορμή το βιβλίο Περί Άλγους της Χ.Μ. Νιφτανίδου»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3-5), στις 19:00. 

Εκδήλωση λόγου με τίτλο «Περί άλγους: ο πόνος ως χώρος συνάντησης της λογοτεχνίας με την ιατρική. Με αφορμή το βιβλίο Περί Άλγους της Χ.Μ. Νιφτανίδου» διοργανώνει το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3-5), στις 19:00

Οι ομιλήτριες Λένα Αραμπατζίδου, αν. Καθηγήτρια, Τμήμα Φιλολογίας, ΑΠΘ και Χ.M. Νιφτανίδου, επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας – Πανεπιστήμιο Πατρών, θα συνομιλήσουν με βάση το βιβλίο Περί Άλγους της κ. Χ.Μ. Νιφτανίδου με θέμα «Περί άλγους: ο πόνος ως χώρος συνάντησης της λογοτεχνίας με την ιατρική».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Loading

Play