Δήμος Θεσσαλονίκης: Σακούλες με τρόφιμα μοιράστηκαν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης μοίρασαν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα χίλιες εκατό σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 

«Από Μ.Δευτέρα έως Μ.Τετάρτη μοιράσαμε 1.100 σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου συμπολίτες μας να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα, μοιράσαμε επιπλέον αγαθά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους και προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τα συσσίτια της Εκκλησίας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως δήμος Θεσσαλονίκης», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωκράτης Δημητριάδης.

Εξαιτίας της πανδημίας και φέτος δεν θα «στρωθεί» την ημέρα της Ανάστασης ανοιχτό πασχαλινό τραπέζι, ωστόσο στο Υπνωτήριο Αστέγων αναμένεται να βρεθούν ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος για να τσουγκρίσουν με τους άστεγους κόκκινα αβγά και να ευχηθούν «Χρόνια Πολλά».

Όπως είπε ο κ.Δημητριάδης, στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του χώρου, επεκτάθηκε η δομή σε επιπλέον δύο ορόφους επί της οδού Μοναστηρίου 62, εκδόθηκε και το πιστοποιητικό πυροπροστασίας και θα υποδεχτεί τους ωφελούμενους μετά το Πάσχα.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ