Δολοφονία στη Χαλκιδική: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 8χρονος από τη Στρατονίκη – Θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία

Παραμένει στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο 8χρονος από τη Στρατονίκη Χαλκιδικής που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να πέφτει νεκρός και εκείνος από το ίδιο του το χέρι.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον Δ/ντή Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργο Τσικόπουλο, το παιδί που υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε, αν και είναι εκτός κινδύνου, θα παραμείνει διασωληνωμένο στην Εντατική, καθώς έχει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί. Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στην συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έχουν επιστρατευτεί ψυχολόγοι για να βοηθήσουν το παιδί να αντιμετωπίσει τη φρίκη που έζησε, όταν είδε να πέφτουν νεκροί μπροστά στα μάτια του και οι δύο γονείς του.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Σε διαφορετικά χωριά οι κηδείες της 39χρονης και του συζυγοκτόνου

Loading