ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο προσφορές στον διαγωνισμό του ΟΑΣΘ

Κατατέθηκαν δύο προσφορές ηλεκτρονικά στο διαγωνισμό του ΟΑΣΘ για τη μίσθωση 180 μεταχειρισμένων λεωφορείων.

Μάλιστα, η παραλαβή των λεωφορείων θα ξεκινήσει σταδιακά από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού Γιώργος Σκόδρας.

propoli

Παράλληλα, ο κ. Σκόδρας υπογράμμισε «στόχος και απαίτηση για το 2020 ήταν η μίσθωση 180 λεωφορείων από τον ΟΑΣΘ και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας τον υπερκαλύψαμε».

Οι εταιρείες Papadakis Bros του Ομίλου Εταιρειών “Αφοι Παπαδάκη” και ο συνεταιρισμός «ΚΤΕΛ Μακεδονίας» προσφέρουν συνολικά 270 μεταχειρισμένα λεωφορεία, με την μεν πρώτη να διαθέτει 180 οχήματα, από τα οποία τα 75 είναι αρθρωτά και τα υπόλοιπα διαξονικά και τη δεύτερη να διαθέτει 90 διαξονικά λεωφορεία.

Η διαδικασία αξιολόγησης, ελέγχου και ανοίγματος των οικονομικών προσφορών θα ξεκινήσει το τέλος της επόμενης εβδομάδας, τόνισε ο κ. Σκρόδρας, προσθέτοντας ότι «τέλος Ιουλίου θα αποσταλεί ο φάκελος για έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί εντός του Αυγούστου. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο ΟΑΣΘ να παραλαμβάνει λεωφορεία».

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ένοχος για θανατηφόρα παράσυρση 10χρονης

Loading