Για σωματεμπορία συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη
Στην σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία μίας 36χρονης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 51 ετών άνδρας και η 72χρονη (και οι δύο ημεδαποί) που συνελήφθησαν, κατά την περίοδο Νοεμβρίου του 2019 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της καταγγέλλουσας.
Με απειλές, ψυχολογική και σωματική βία σε βάρος της, εκμεταλλεύονταν την επ’ αμοιβή έκδοση της σε πελάτες σε οίκο ανοχής, προσποριζόμενοι τα έσοδα.
Επιπλέον, ο άνδρας που συνελήφθη, από το καλοκαίρι του 2020 άρχισε να προβαίνει και σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της, με χειρονομίες και προτάσεις, ενώ συνέχισε να την τρομοκρατεί και να την απειλεί, επιδεικνύοντάς της συχνά ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του.
Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- ένα πιστόλι, φυσίγγια, ένα τσεκούρι, μια πλαστή ταυτότητα και μια πλαστή ρουμανική άδεια οδήγησης με φερόμενο κάτοχο τον συλληφθέντα, σωρεία προσωπικών εγγράφων εκδιδόμενων προσώπων και έγγραφα που σχετίζονται με οίκους ανοχής κ.ά.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε επίσης: Παρασκήνια/ Πού είναι οι Συριζαίοι;
- Φραντσέσκο Φορτουνάτο: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 5χλμ βάδην
- Νέα εξέλιξη στη Euroleague: Ο Τόμας στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις μετά την αποχώρηση του Γουόκερ
- Κασσελάκης: Προτείνει δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ σχετικά με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου
- Η ιστορία δύο ανδρών με μεγάλη αγάπη: Πώς μια επαρχιακή κοινότητα αγκάλιασε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι το 1923;
- Τιμή στον Τζον Ράτερ: Ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο για την προσφορά του στη μουσική