ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Εκμάθηση γαλλικών από τους Pluralités στο ΑΠΘ

Το πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας θα αφορά παιδιά 9-15 ετών και ενήλικες.

Πρόγραμμα εκμάθησης γαλλικών διενεργεί η Ερευνητική Ομάδα Pluralités του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα θα καλύπτει τα επίπεδα γλωσσομάθειας Α1, Α2, Β1 και Β2, και έχει ως ενδεδειγμένο στόχο την εξοικείωση με τη γαλλική γλώσσα, τόσο γραπτά όσο και προφορικά. Παράλληλα την γλωσσική διδασκαλία θα ακολουθεί και μια πολιτισμική προσέγγιση έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν κάποιες γνώσεις πάνω σε ζητήματα της σύγχρονης γαλλικής πραγματικότητας και κουλτούρας.

Τα μαθήματα, που λόγω της πανδημίας θα είναι διαδικτυακά, ενσωματώνουν τη χρήση νέων τεχνολογιών και καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, κατάλληλες για παιδιά και ενήλικες, ενώ θα ηλικιακά θα στοχεύουν τις ηλικίες 9- 15 ετών και φυσικά ενήλικες.

Το κόστος συμμετοχής για όλους θα είναι 130 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2021 έως 2022 και η εξόφληση των διδάκτρων πραγματοποιείται εφάπαξ εντός των δυο πρώτων εβδομάδων των μαθημάτων στον λογαριασμό του ΕΛΚΕ-ΑΠΘ. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr


©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ