Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στις εισόδους δύο πολυκατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας μικροφθορές.
Επρόκειτο για τέσσερα γκαζάκια – δύο σε κάθε περίπτωση – που εξερράγησαν με διαφορά 15 λεπτών, μετά τις 3 τα ξημερώματα, επί των οδών Ολυμπιάδος και Γκράτσιου αντίστοιχα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς, που σβήστηκαν όμως πριν αφιχθούν τα πυροσβεστικά οχήματα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστό τα κίνητρα των δραστών.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης περισυνέλεξαν υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών και τα απέστειλαν για εργαστηριακή εξέταση.
- Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Θλίψη στη Γαλλία: 22χρονος πυροσβέστης χάνει τη ζωή του στη μάχη με τις πυρκαγιές
- Νέες αθλητικές υποδομές στον Δήμο Τανάγρας με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ
- Αίγυπτος: Αίτημα για αποκλεισμό του διαιτητή Λετεσιέ από το Παγκόσμιο Κύπελλο
- Τραμπ: «Η συμφωνία με το Ιράν τελείωσε, δεν υπάρχει εκεχειρία»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

