Oι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη 19 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.
Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ. στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης– Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ. επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω υποχώρησης τσιμεντένιου τμήματος μετά από έντονη βροχόπτωση. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική απόφαση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Δείτε επίσης: Διακομιδή διασωληνωμένου βρέφους 40 ημερών από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα
- Καράμπελας: Στοχεύουμε σε υψηλότερες επιδόσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη
- Σουηδία: Αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον τουρισμό αργών ρυθμών και πολιτιστικές διαδρομές στην Κεντρική Μακεδονία
- Ρεκόρ συμμετοχών στη Θεσσαλονίκη για τη συνάντηση των Τμημάτων Μεσογείου και Γαλλίας της ICCA
- Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεν
- Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ant1: Όλα όσα θα αποκαλυφθούν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

