Επαναλειτουργεί το ΚΕΠ Αγ. Παύλου

Μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών στο πλήρως ανακαινισμένο και ενεργειακά αναβαθμισμένο κτίριο του πρώην δημαρχείου

Η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ένα νέο περιβάλλον με αναβαθμισμένες ποιοτικά υπηρεσίες, αλλά και σύγχρονη αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο αυτές θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους, αποτελούν τον γνώμονα της επαναλειτουργίας του Κ.Ε.Π. Αγ. Παύλου, που τέθηκε χθες, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, στη διάθεση των κατοίκων και των πολιτών μετά την ολοκλήρωση της πλήρους ανακαίνισης και ανακατασκευής του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Ηπείρου 9-11.
ΤΟ ΚΕΠ Αγ. Παύλου στεγάζεται στο ισόγειο του τριών ορόφων μεταμορφωμένου ενεργειακά σε «πράσινο» κτίριο πρώην δημαρχείο Αγ. Παύλου, με ώρες λειτουργίας για το κοινό από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Η εξυπηρέτηση των πολιτών, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, τηλεφωνώντας στο 2313.300212 και 2313.300213, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους και ηλεκτρονικά.
Οι εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, συνολικού προϋπολογισμού 368.715 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε κατά 227.793 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο» και κατά 140.522 ευρώ από το δημοτικό ταμείο, ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, με αποτέλεσμα να αρχίσει ο εξοπλισμός των χώρων.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να τεθούν στη διάθεση των πολιτών και οι υπόλοιπες κοινωνικοπρονοιακές Υπηρεσίες που έχει προβλέψει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, και οι οποίες είναι:
-Δημοτικό Ιατρείο δέκα διαφορετικών ειδικοτήτων στον τρίτο όροφο,
-Χώροι φυσιοθεραπείας, γραφείο οικογενειακού γιατρού και γραφείο κοινωνικής λειτουργού στο δεύτερο όροφο,
-Τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης και το Πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» στον πρώτο όροφο.