Επείγουσα ΕΔΕ για την ανάνηψη ασθενή στις καρέκλες χώρου αναμονής στο Θεαγένειο

Το περιστατικό και η φωτογραφία που διακινήθηκαν ευρέως μέσω social media προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων για την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στα δημόσια νοσοκομεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατόπιν ανάρτησης γιατρο΄υ του Θεαγενείου.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρεται: «Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ‘αίθουσα ανάνηψης’. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

propoli

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δική του ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε ότι έχει διατάξει επείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό, καθώς, όπως τονίζει ο υπουργός, τη στιγμή εκείνη υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια στο νοσοκομείο. «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά» γράφει ο κ. Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε κατάστημα εστίασης

Loading