Επίσκεψη του ΓΓ Λιμένων Ευ. Κυριαζόπουλου στην ΟΛΘ Α.Ε.

Την κομβική θέση του Λιμένα της Θεσσαλονίκης ως θαλάσσια πύλη των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο κτίριο διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε.

Ο κ. Κυριαζόπουλος συναντήθηκε με τον εκτελεστικό πρόεδρο της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιο Λιάγκο, τον διευθύνοντα σύμβουλο- γενικό εκτελεστικό διευθυντή Franco Nicola Cupolo, τον γενικό διευθυντή Επενδύσεων Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας και ενημερώθηκε για το επενδυτικό πλάνο και την πρόοδο των έργων υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί, με επίκεντρο το έργο της επέκτασης του 6ου Προβλήτα, καθώς και για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ο γ.γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων υπογράμμισε επίσης τη σημασία της ολοκλήρωσης των έργων υποδομής και διασύνδεσης, με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Λιμένα της Θεσσαλονίκης ως κόμβος Συνδυασμένων Μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας παράλληλα έναν πόλο οικονομικής ανάπτυξης με πολλαπλά οφέλη, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

©Πηγή: amna.gr