Εθελοντές μοίρασαν πάνω απο 25.000 φυτά σε 50 σχολεία

Εθελοντές και εργαζόμενοι της Χ.Α.Ν.Θ. και της ΤΙΤΑΝ μοίρασαν 25.000 φυτά σε 50 σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης –  Στόχος της δράσης είναι να προτρέψουν μαθητές και εκπαιδευτικούς να φυτέψουν το δικό τους λουλούδι στον χώρο του σχολείου ή στον ιδιωτικό τους χώρο και να ανεβάσουν τη δράση τους στον διαδικτυακό τόπο που δημιουργήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Η ΧΑΝΘ και το εργοστάσιο Ευκαρπίας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πήραν την πρωτοβουλία να υλοποίησαν μια σειρά από συμβολικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με στόχο την πρόσκληση σε μια πράξη αγάπης για τη φύση και το περιβάλλον.

Με βασικό μήνυμα «έχεις τη φύση στο χέρι σου» μικροί και μεγάλοι φύτεψαν τα λουλούδια και μέσα από φωτογραφίες, video και stories που ανάρτησαν ενίσχυσαν το μήνυμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που έστειλε η παγκόσμια κοινότητα μέσα από σχετικές εκδηλώσεις που έγιναν παγκοσμίως.

Εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους μοιράζοντας ένα μέρος των φυτών στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Παπαγεωργίου και Παπανικολάου ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης σε δυο ανοικτές εκδηλώσεις στην Πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ. και στον Λευκό Πύργο.

Δείτε επίσης: Παπαθανάσης: «Έρχεται νομοσχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών στο επενδυτικό περιβάλλον»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ