Για λόγους εργασιών
Προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, σήμερα Παρασκευή 1Απριλίου 2022 καθώς έχουν προγραμματιστεί εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού στη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας με Εμπεδοκλέους, από τις 09:00 έως τις 14:30.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών προβλήματα θα έχει η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εμπεδοκλέους, Αγ. Μαρίνας, Γρηγορίου Λαμπράκη, Ισιδώρου και τους παρακείμενους δρόμους.
Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση.
Εκτιμάται ότι η υδροδότηση θα ομαλοποιηθεί στις 14:30.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο
- «Σημαντική νίκη για τη Ρεν με γκολ του Μεϊτέ»
- Δέκατη νίκη για την Εσπανιόλ στην LaLiga
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διαψεύδει την πιθανότητα αφοπλισμού
- Η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη – Οι πρώτες αντιδράσεις στην αναβάθμιση από την S&P