Για την αναγκαιότητα κοινών πρωτοβουλιών συζήτησαν Ζέρβας- Κυπριανίδης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Χάρης Κυπριανίδης, μίλησαν για την αναγκαιότητα συνεργασιών και κοινών πρωτοβουλιών ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία με το νέο τοπίο που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ συζήτησαν και για την εξέλιξη και τον προγραμματισμό έργων υποδομής, μέσα από τα οποία δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Ζέρβας δήλωσε: «Αποτελεί εθνική αλλά και δική μας προτεραιότητα η ενίσχυση των εργαζομένων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη. Παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις στην παραγωγή, στην εργασία αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εργασίας. Οφείλουμε όλοι, ο καθένας από τη θεσμική του θέση, να φροντίσουμε, ώστε οι όποιες αλλαγές να μη γίνουν σε βάρος των εργαζομένων και να βρούμε το νέο σημείο ισορροπίας».

Ο Χάρης Κυπριανίδης επεσήμανε ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, προσβλέποντας ότι η πόλη θα καταστεί πιο ελκυστική για τους πολίτες και τους φορείς της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, «Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς δεν θα πρέπει να είμαστε ξεχωριστές φωνές, αλλά μία δυνατή».