Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, ξεκίνησε την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, τις έκτακτες επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας αποθηκών και χώρων φύλαξης πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών και καυσίμων με πρώτους σταθμούς την 389 Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών, στην Ξυλαγανή Κομοτηνής, την 873 Αποθήκη Καυσίμων, στη Θεσσαλονίκη και την 110 Πτέρυγα Μάχη στη Λάρισα, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια. (ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI)

Γκάφα Χαρδαλιά: Έδειξε απόρρητο χάρτη από στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επιθεωρήσει τις μονάδες του στρατού και τα συστήματα πυρασφάλειας μετά την ανατίναξη της αποθήκης όπλων της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο.

Το υπουργείο εθνικής άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από την ενημέρωση που είχε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς κατά τις έκτακτες επιθεωρήσεις σε Μονάδες για αξιολόγηση των μέτρων ασφαλείας, η οποία περιείχε απόρρητα στοιχεία.

propoli

Πρόκειται για τον αναλυτικό χάρτη με την αποθήκη καυσίμων 873. Μάλιστα πρόκειται για πολύ σοβαρή αστοχία καθώς πάνω στον χάρτη υπάρχει τέσσερις φορές η λέξη απόρρητο.

Γκάφα Χαρδαλιά: Έδειξε απόρρητο χάρτη από στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης
(ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI)

Όπως ήταν φυσικό το θέμα προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμένεται να προκαλέσει σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς προορίζεται για υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την ΝΔ αντικαθιστώντας τον Γιώργο Πατούλη που “πληρώνει” το ζεϊμπέκικο που χόρεψε την ώρα που υπήρχαν ενεργά μέτωπα πυρκαγιών στην Αττική.

Δείτε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: Σήμερα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Αττικής

Loading