«Αν δεν είχαν ληφθεί έγκαιρα τα μέτρα, θα μπορούσε να ‘’λαμπαδιάσει’’ όλο το νοσοκομείο» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, που έφτασε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου μαζί με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, μετά την φονική πυρκαγιά που σημειώθηκε νωρίς το πρωί
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
«Νομίζω ότι είναι ένας άθλος αυτό που έγινε σήμερα» δήλωσε η κα. Γκάγκα εξηγώντας πως με τις παροχές οξυγόνου που έχει το νοσοκομείο η φωτιά θα μπορούσε να εξαπλωθεί παντού.
Όπως σημείωσε, «το νοσοκομείο έχει και θα έχει κλινική covid. Ήδη όλα τα περιστατικά, είναι μέσα στο νοσοκομείο σε κανονικές συνθήκες», ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον διευθυντή της Πνευμονολογικής κλινικής του ΕΣΥ του νοσοκομείου Παπανικολάου Σταύρο Τρύφων, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους γιατί κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά σε έναν θάλαμο, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού.

Δείτε επίσης: Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, μέχρι χθες έλεγε άλλα»
- Συναγερμός στην OpenAI: πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης χάκαραν τα συστήματά της και προσπάθησαν να το κρύψουν
- Champions League: η Φενέρμπαχτσε άλωσε τη Λιόν και πήρε την πρόκριση
- Μπαπέ και Βινίσιους λύγισαν τη Σοσιεδάδ, στην κορυφή η Ρεάλ με 5-1
- Γιορτή σήμερα 27 Αυγούστου: Ποιοι τιμώνται στο εορτολόγιο και ο Άγιος Φανούριος
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Πέμπτης 27.08.2026
![]()
