Ιδού… πώς γίνεται η κακή δημοσιογραφία

Είναι κοινά αποδεκτό ότι μία από τις απαραίτητες παραμέτρους για έναν καλό δημοσιογράφο είναι η αντικειμενικότητα και η τήρηση των ίσων αποστάσεων.

Όπως φαίνεται, οι κανόνες αυτοί δεν ισχύουν για την ιστοσελίδα politispress.gr και τον κύριο Φάνη Παπαδόπουλο.

Δεν εξηγείται αλλιώς η διαστρέβλωση των λεγομένων του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού – Ευόσμου, Χρήστου Αντίνου, στο πρόσφατο online δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Αντίνου, αναφερόμενος στο περίφημο ζήτημα της δημιουργίας δομής μεταναστών στα όρια του συγκεκριμένου δήμου της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για ένα δήμο κορεσμένο από τους μετανάστες και αντιπρότεινε να δημιουργηθεί μία τέτοια δομή είτε στην Καλαμαριά είτε στο Πανόραμα. Σε καμία περίπτωση, όμως, η πρότασή του δεν είχε το ρόλο… υπόδειξης ή επιθυμίας, ενώ ταυτόχρονα η πρόταση έγινε με δεδομένο ότι αποτελεί κοινή πεποίθηση στους πολίτες ότι δεν πρόκειται ποτέ να προβλεφθεί η δημιουργία δομής μεταναστών στους Δήμους Καλαμαριάς και Πανοράματος.

Αντ’ αυτού… ο κ. Παπαδόπουλος απομόνωσε τη συγκεκριμένη φράση και συνέγραψε άρθρο (θα το βρείτε στο σύνδεσμο https://www.politispress.gr/ellada/kordelio-eyosmos-christos-antinoy-na-ginoyn-hot-spot-sto-panorama-kai-stin-kalamaria/) με τον τίτλο «Κορδελιό Εύοσμος-Χρήστος Αντίνου: Να γίνουν hot spot στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά».

Εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω το βίντεο από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να βγάλετε και μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Ιδού το βίντεο:

Δείτε επίσης: Μήνυση κατά αγνώστων από τον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου