Ιωάννα Μπομπόλη: Συμπαρατάσσομαι με τη νέα δημοτική παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου” και στηρίζω τη Μαρία Μανούκα

H Ιωάννα Μπομπόλη ανακοινώνει πως στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

Όπως αναφέρει η κα Μπόμπολη:

«Γεννήθηκα στις 16/03/1992 στη Ρόδο Δωδεκανήσου, όπου κι έζησα τα πρώτα μου χρόνια. Σε ηλικία μόλις 5 χρονών μετακόμισα με την οικογένειά μου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, και από τότε είμαι μόνιμος κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2014) κι έχω μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή (2016). Είμαι κάτοχος σεμιναρίων Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Διοίκησης και μιλάω τρεις γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών μου σπουδών, το 2014, εργάστηκα για δύο χρόνια σε Κέντρο Μέσης Εκπαίδευσης στον Εύοσμο, ενώ από το 2016 έως σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία του Υπουργείου Παιδείας»

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μπομπόλη αναφέρεται στην υποψηφιότητά της στο πλευρός της Μαρίας Μανούκα:

«Έχω εργαστεί σε δημοτικά σχολεία του δήμου μας και γνωρίζω τα προβλήματα που τα ταλανίζουν. Αυτή η άμεση επαφή μου με τη σχολική πραγματικότητα και τις ανάγκες της, σε συνδυασμό με την επαφή μου με τη γενικότερη ζωή και τα προβλήματα του τόπου μας, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Συμπαρατάσσομαι με τη νέα δημοτική παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου” και στηρίζω τη Μαρία Μανούκα, μια γυναίκα με γνώσεις, θέληση και στόχους που θα βοηθήσει τον Δήμο μας να αλλάξει, να εξελιχθεί και να ανακτήσει την αξία του.

Ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις εκλογές του Φθινοπώρου του 2023, είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσφέρουμε λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα του δήμου μας και θα δημιουργήσουμε για όλους μας τις συνθήκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!»

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «H πολιτική έχει και πρέπει να έχει (και) άρωμα γυναίκας»