Ιταλοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γεύτηκαν την κουζίνα της

Ιταλοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γεύτηκαν την κουζίνα της

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν δεκαεπτά Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, που περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και γεύτηκαν την κουζίνα της «νύμφης του Θερμαϊκού».

Το ταξίδι εξοικείωσης διοργάνωσε ο Τour Operator Jambo Group με τη συνδρομή του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας και της διευθύντριάς του Κυριακής Μπουλασίδου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Την αποστολή συνόδευαν ο Fabio Cianci, ιδρυτής και CEO του Τ.Ο. και ο Bruno Leoni, διευθυντής Πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ιταλικής αποστολής στη Θεσσαλονίκη, η Jambo Group που εξειδικεύεται στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, παρουσίασε το πρόγραμμα της και τη νέα ιστοσελίδα της  (https://iltuoconcierge.com) για την παροχή οποιασδήποτε εξυπηρέτησης στη χώρα μας για όλους τους Ιταλούς ταξιδιώτες, ανεξάρτητα πώς κλείνουν τις διακοπές τους.

Το εν λόγω σχέδιο εκτιμάται ότι θα ευνοήσει αρκετά την προβολή της Θεσσαλονίκης στην ιταλική αγορά.

Δείτε επίσης: Τζιτζικώστας: «Σε δυο εβδομάδες τα γυρίσματα μεγάλης χολιγουντιανής ταινίας δράσης στη Θεσσαλονίκη – Επένδυση άνω των 20 εκ. ευρώ, με οφέλη για τον τόπο»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Play