Κ. Ζέρβας για την Εργατική Πρωτομαγιά: «O Δήμος Θεσσαλονίκης θα είναι κοντά στους εργαζόμενους»

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε:

«Σήμερα, 1η του Μάη, τιμούμε τους αγώνες και τους αγωνιστές. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, μετά από δύο χρόνια που επέφεραν πολύ πόνο, στερήσεις και δυσκολίες στους εργαζόμενους.

Σημερα δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα κρίση. Όλοι αναλογιζόμασταν ότι η επόμενη μέρα θα ήταν μια μέρα καλύτερη, μια μέρα ευκολότερη, αλλά από ό,τι φαίνεται η ενεργειακή κρίση, η άνοδος στις τιμές, ο πληθωρισμός που επιστρέφει επιφέρουν νέα βάρη στις οικογένειες και στους εργαζόμενους.

Αυτό είναι το χρέος όλων μας: σήμερα, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που φαίνεται ότι θα συνεχίζονται, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε όλα αυτά τα οποία έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι, όλα αυτά που εμείς ως Πολιτεία κι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να προσφέρουμε στους πολίτες, στους δημότες μας, να μην σταματήσουν, να μην καθυστερήσουν. Να μην υπάρξουν εκπτώσεις σε όλα όσα πρέπει να γίνονται επ΄ ωφελεία των εργαζομένων και των πολιτών.

Δεσμεύομαι ότι και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες ο Δήμος Θεσσαλονίκης -η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης- θα είναι κοντά στους εργαζόμενους. Καλή Πρωτομαγιά!»

Δείτε επίσης: Ν. Ανδρουλάκης για την Πρωτομαγιά: «Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την ανθρωπότητα»