(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

«Και τι έκανε 4 χρόνια ο Ζέρβας;»

Ο απολογισμός του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τα 4 χρόνια στο δήμο Θεσσαλονίκης

Τον απολογισμό της θητείας του στη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης έκανε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε μια εκτενή παρουσίαση 25 σελίδων.

propoli

Ο κ. Ζέρβας στο μήνυμά του σχετικά με τον απολογισμό της θητείας του, αναφέρει:

Το 2019 όταν ανέλαβα δήμαρχος αντιμετωπίζαμε μια πολύ συγκεκριμένη πρόκληση. Ο σχηματισμός διοικητικού σχήματος μετά τις εκλογές λόγω της απλής αναλογικής δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δεδομένη εξέλιξη. Κληθήκαμε από την πρώτη ημέρα να συγκεράσουμε απόψεις και οπτικές με στόχο την δημιουργία ενός κατά το δυνατόν συμπαγούς διοικητικού σχήματος και το καταφέραμε.

Οι δυσκολίες όμως δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Λίγους μήνες μετά, η πανδημία έριξε βαριά τη σκιά της σε όλον τον κόσμο και μοιραία επηρέασε και τις υποθέσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης – θυμίζω μάλιστα πως στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη χώρα. Μέλημά μας για όλη αυτή την περίοδο ήταν αφενός η προστασία της υγείας των εργαζομένων και αφετέρου η συνέχιση της λειτουργίας του Δήμου χωρίς εκπτώσεις.

Δείτε αναλυτικά τον απολογισμό της θητείας του Κωνσταντίνου Ζέρβα πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νέα προσπάθεια περίφραξης της ΣΕ ΒΙΟΜΕ – Κάλεσμα από τους εργαζομένους για περιφρούρηση του εργοστασίου

Loading