Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές έχει το μενού του καιρού στη Μακεδονία και τη Θράκη.
Λίγα χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα ορεινά της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, αρχικά 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 6 και στα θαλάσσια τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 (μηδέν) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη επικρατούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης: Φωτιά σε πολυκατοικία της ανατολικής Θεσσαλονίκης
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζω το σχέδιο REARM Europe, ένα κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας
- Οι μισθοί των αστέρων προκαλούν σοβαρές ανησυχίες στη Ρεάλ
- Νέες αποκαλύψεις για την φονική έκρηξη στα Τέμπη και το ρόλο της δεύτερης μηχανής
- Η αποκάλυψη της FA για τον διάλογο Σλοτ – Όλιβερ: Μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην ποδοσφαιρική σκηνή
- Η σημασία του σχεδίου REARM Europe για την ευρωπαϊκή ασφάλεια κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη