Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Σήμερα, Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025, αναμένονται βροχοπτώσεις κυρίως στις βόρειες και βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου στη Δυτική Μακεδονία, από 7 έως 21 στη Μακεδονία και τη Θράκη, από 8 έως 22 στη Θεσσαλία, από 7 έως 21 στην Ήπειρο, από 10 έως 24 στη Στερεά Ελλάδα, από 6 έως 25 στην Πελοπόννησο, από 14 έως 19 στα νησιά του Ιονίου, από 7 έως 22 στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, από 10 έως 20 στις Κυκλάδες, από 10 έως 23 στα Δωδεκάνησα και από 10 έως 27 στην Κρήτη.
Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ από το μεσημέρι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν μικρή άνοδο. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές και πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά – με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη – θα περιέχει αυξημένα επίπεδα σκόνης. Μέχρι τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι νοτιοανατολικοί, φτάνοντας τα 5 έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.