Κλειστά παραμένουν 12 οδικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι τις 10 το πρωί, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Μπάλλος».
Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η διακοπή κυκλοφορίας συνεχίζεται στα παρακάτω σημεία:
-Στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδικίων-Σχολαρίου στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου
-Στο 1ο χλμ Λαγκαδά – Ηρακλείου
-Στο 1ο χλμ αγροτικής της ασφαλτοστρωμένης οδού Λαγκαδά – Ασσήρου
-Στην Ε.Ο. Πενταλόφου – Σίνδου (Θέση Βουστάσια)
-Στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό και από την προέκταση Πόντου προς Σίνδο.
-Στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Καρτερών στο ύψος των δημοτικών διαμερισμάτων Κάτω Ποταμιάς και Ακροποταμίας, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού και στην επαρχιακή οδό Μανδρών – Γαλλικού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανδρών.
-Στη Χαλκιδική, στο 1ο χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.
-H κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί από τις 7 το βράδυ χθες στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα, στην Πιερία.
Δείτε επίσης: Μακεδονία – Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές το σκηνικό του καιρού
- Αύξηση των εξαγωγών τροφίμων και ποτών-καπνών τον Φεβρουάριο του 2025
- ΕΕ: Σχέδιο επιβολής δασμών 25% σε αμερικανικά προϊόντα από 16 Μαΐου
- Τραμπ: Νέες απειλές για δασμούς 50% στην Κίνα!
- Νίκος Χαρδαλιάς: Νέα ψηφιακά άλματα για την Αττική και όλη τη χώρα
- Χατζηβασιλείου: Στρατηγικές για την ενίσχυση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Λιβύης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr