Ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) Γρηγόρη Δημητριάδη
Στην σημερινή τους συνάντηση συζητήθηκε η εξέλιξη της επένδυσης στη Μαρίνα Καλαμαριάς.
Με το τέλος της συνάντησης ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:
“Στόχος είναι η επένδυση στη Μαρίνα Καλαμαριάς να έχει πράσινο, φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα, χωρίς να απωλέσει την επενδυτική της διάσταση, αλλά, ταυτόχρονα, να να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
Χαίρομαι που συμβάλλω στη διαμόρφωση των βασικών κατευθύνσεων μιας επένδυσης η οποία, με την ολοκλήρωσή της, θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και θα νταποκρίνεται στα αιτήματα και τις ανάγκες του Δήμου Καλαμαριάς και της τοπικής κοινωνίας. Ευχαριστώ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ κ. Δημητριάδη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξαιρετική συνεργασία. Η βούληση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι δεδομένη. Προχωράμε”.
Δείτε επίσης: Σε ετοιμότητα η πυροσβεστική για το πέρασμα της κακοκαιρίας
- Ο Κέντρικ Ναν αναδεικνύεται MVP της κανονικής περιόδου Euroleague 2024-25
- Πάπας Φραγκίσκος: Από την Αργεντινή στην Αγία Έδρα
- Γιατί οι πάπες φορούν κόκκινα παπούτσια και η επιλογή του Πάπα Φραγκίσκου να τα αγνοήσει
- SOS για τις προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Τσίπρας: Ο Πάπας Φραγκίσκος υπήρξε η φωνή των φτωχών και η απουσία του θα γίνει αισθητή στην ανθρωπότητα