Κανονικά θα λειτουργούν σήμερα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία εκτός των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου Βόλβης, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Δήμου, «πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, σήμερα Τετάρτη θα επικρατήσουν το ίδιο χαμηλές θερμοκρασίες με ολικό παγετό στην περιοχή».
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν διά ζώσης στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες από τη Δεύτερα κάποιοι Δήμοι είχαν λάβει μέτρα για την προστασία του μαθητικού πληθυσμού από τον παγετό.
Συγκεκριμένα στους Δήμους Σιθωνίας και Κιλκίς τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη τους έναρξη, στις 09.00 το πρωί.
Κανονικά από την πρώτη ώρα θα προσέλθουν στα σχολεία τους οι μαθητές στους Δήμους Λαγκαδά, Παιονίας και Κασσάνδρας.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη πεθερά που τραυμάτισε τη νύφη της και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Σκέρτσος: Η απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν ακυρώνει έργα – Η απάντησή του στο ΠΑΣΟΚ
- Νέα διάσωση 39 μεταναστών νότια της Κρήτης – Στους 257 οι διασωθέντες σε λίγες ώρες
- Μάτια ερμητικά κλειστά
- Έκπληξη με Μίλερ και Χούμελς: επενδυτικό σχήμα πήρε την Εστρέλα Αμαδόρα
- Πυρά Αυγερινού κατά Καρυστιανού: «Αυτό το κόμμα είναι δύο γυναίκες και πολλοί στρατιώτες – Παράλογο να με θεωρεί απειλή για την ηγεσία»
![]()
