Κινητή Μονάδα ΕΟΔΥ: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί ως της 17:00 στη νέα παραλία

Μέχρις τις 17:00 θα βρίσκεται στην νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη η κινητή μονάδα εμβολιασμού του ΕΟΔΥ, με τους πολίτες χωρίς ραντεβού να μπορούν να πραγματοποιούν τον εμβολιασμό τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι κοινή πρωτοβουλία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού.

Η κίνηση αυτή δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και το επόμενο διάστημα προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότεροι πολίτες.

Η κινητή μονάδα στήθηκε στις 10:00 το πρωί κοντά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πρώτος έκανε το εμβόλιο ένας πολίτης 78 ετών.

Ο 78χρονος όπως είπε είχε κάνει τις δύο προηγούμενες δόσεις και έσπευσε για την τρίτη, ενώ προέρχεται από πολυμελή οικογένεια που έχουν όλοι εμβολιαστεί.

Ο κ. Καλαφάτης επισκεπτόμενος το σημείο τόνισε ότι «Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε το απόλυτο όπλο κατά του κορονοϊού, ένα όπλο ασφαλές και αποτελεσματικό, που αξίζει και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε ασφαλείς»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα στην μεγάλη γιορτή της πόλης ας κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας. Αυτό που προσέφερε η επιστήμη τον τελευταίο χρόνο, το μεγάλο δώρο του εμβολιασμού, ας το αξιοποιήσουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Ας αξιοποιήσουμε και αυτήν την ευκαιρία, ώστε να μη μείνει κανένας ανεμβολίαστος, ώστε να κοιτάξουμε το μέλλον, τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες με αισιοδοξία».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η κινητή μονάδα εμβολιασμού στη Νέα Παραλία (pics)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr