ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

ΚΚΕ: Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Κουτσούμπας – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του

Στο κόκκινο είναι ήδη, οι μηχανές των οργανώσεων του ΚΚΕ εν όψει της συγκέντρωσης που θα δώσει το έναυσμα της μάχης των ευρωεκλογών στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Απρίλη, στις 19:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με τον ΓΓ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στο ΚΚΕ ποντάρουν στο ότι έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο διάστημα σε όλους τους μεγάλους αγώνες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, αφού μέλη του ΚΚΕ πρωταγωνίστησαν κατά σειρά στις κινητοποιήσεις των αγροτών, των φοιτητών , αλλά και άλλες τοπικού χαρακτήρα, όπως οι πλειστηριασμοί σε λαϊκά σπίτια.

propoli

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το γεγονός, ότι η τελευταία απεργία στις 28/2, παρότι έγινε χωρίς κάλεσμα από τη ΓΣΕΕ ή το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είχε πρωτόγνωρη συμμετοχή, με μόνο διοργανωτή τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ένα ευρύτερο ρεύμα αμφισβήτησης και συσπείρωσης, που στο ΚΚΕ φιλοδοξούν να εκφραστούν στην κάλπη.

Φαίνεται επίσης, τόσο από τις δημοσκοπήσεις, όσο και από την περιρέουσα ατμόσφαιρα, ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπο του ΓΓ τόσο για το νόμο των ομόφυλων, όσο και για το περίφημο..”sugar daddies”, κερδισμένο τον έβγαλαν, αφού για πρώτη φορά καταγράφηκε ως ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός.

Δίκαια θα έλεγε κανείς, καθώς παραμένει η πιο συνεπής, λογική και γνήσια φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο, κάτι που τυγχάνει πλατιάς αναγνώρισης.

Τα ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του ΓΓ στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για την πόλη, φαίνεται ότι θα είναι πολλά καθώς ο κ. Κουτσούμπας, την επισκέπτεται πιο συχνά από οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι, ενώ και οι οργανώσεις του ΚΚΕ είναι ιδιαίτερα δραστήριες, με καλή γείωση στην πραγματικότητα.

Flyover, Μετρό, ΟΑΣΘ, αύξηση διοδίων στην Εγνατία οδό, το λουκέτο στη SONOCO, θα είναι ορισμένα από τα θέματα που θα βρεθούν στο στόχαστρο του κ. Κουτσούμπα και του ΚΚΕ το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι η πόλη μας έφερε “γούρι” στον ΓΓ, κάνοντας εδώ την τελευταία συγκέντρωση για τις εκλογές του Ιούνη ,όπου και το ΚΚΕ κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό του την τελευταία δεκαετία.

Φέτος, ξεκινά από εδώ τον προεκλογικό αγώνα, με τον ίδιο στόχο.

Δείτε επίσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «κατεβάζει ρολά» στο left.gr – Κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί

Loading