Εγκαινιάστηκε η νέα φοιτητική εστία στα Γρεβενά, με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) Κωνσταντίνος Δέρβος, να εκφράζει την ικανοποίηση του.
Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Γρεβενών, όπου έχει δυναμικότητα 67 κλίνων το οποίο ανακαινίσθηκε με δαπάνες του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και ακολούθως παραχωρήθηκε στο ΠΔΜ.
Τα δωμάτια στα οποία έχουν μπει ήδη οι πρώτοι φοιτητές/τριες, περιλαμβάνουν πλήρη επίπλωση και όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό.
Οι εγκαταστάσεις της εστίας διαθέτουν επίσης αίθουσες συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης, βιβλιοθήκη, αίθουσες νέων τεχνολογιών, γυμναστήριο και κοινόχρηστους χώρους αναψυχής που εξασφαλίζουν την ποιοτική καθημερινότητα των ενοίκων.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 3.407 νέα κρούσματα – 34 θάνατοι – 347 διασωληνωμένοι
- Βρετανία: Η νευροδιέγερση του εγκεφάλου μπορεί να ενισχύσει τις μαθηματικές επιδόσεις
- Δανία: Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για γυναίκες από το 2025
- Γαλλία: Ο Μπαϊρού απέφυγε τη νέα πρόταση μομφής, αλλά η εξουσία του είναι ολοένα και πιο επισφαλής
- ΗΠΑ: Διακοπή ορισμένων αποστολών πυραύλων στην Ουκρανία λόγω εξάντλησης αποθεμάτων
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι το Ισραήλ αποδέχθηκε εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr